Infoveranstaltung Computer Engineering am 10. Mai, 17-19 Uhr, O2

Donnerstag, 4. Mai 2017 - 08:51 Uhr

== English version below ==

Liebe Studierende Computer Engineering,

kürzlich wurden einige der Studiengänge der Fakultät für Elektrotechnik, Informatik und Mathematik reakkreditiert, darunter auch Bachelor und Master Computer Engineering. Mit dem WS 2017/18 kommt für Computer Engineering eine neue Prüfungsordnung, die auch Änderungen im Studienverlaufsplan mit sich bringt.

Dazu wird es eine (zweigeteilte) Informationsveranstaltung geben:

=> 10. Mai., 17:00 (s.t.) - 18:00 Uhr, Hörsaal O2, Bachelor Computer Engineering (in Deutsch)

=> 10. Mai., 18:00 (s.t.) - 19:00 Uhr, Hörsaal O2, Master Computer Engineering (in Englisch)

In der Veranstaltung werden die Änderungen, Übergangsbestimmungen sowie die Verbleibe- und Wechselmöglichkeiten vorgestellt. Auch für Fragen wird es ausreichend Gelegenheit geben.

============

Dear Computer Engineering students,

recently some programs in the faculty for electrical engineering, computer science and mathemathics were reaccredited. Among them were the Bachelor and Master programs in Computer Engineering. Starting WS 2017/18 a new exam regulation will be in place, which includes changes in the complimentary course plan.

There will be two informative talks concerning the changes:

=> 10th of May, 17:00 (s.t.) - 18:00 Uhr, Hall O2, Bachelor Computer Engineering (in German)

=> 10th of May, 18:00 (s.t.) - 19:00 Uhr, Hall O2, Master Computer Engineering (in Englisch)

During the talk changes, transition regulations and the options to remain or change your exam regulation will be presented. There will be plenty of time for questions.